De wijk Blitsaerd
Waterrijk wonen met allure

Genieten van vrijheid, rust en ruimte

De nieuwe wijk Blitsaerd ligt aan de noordkant van de Friese hoofdstad Leeuwarden in de overgang tussen de stad en het prachtige omringende weidse Friese landschap. Blitsaerd is een zeer ruim opgezette woonwijk gekenmerkt door rust, ruimte, groen en water. De wijk is gelegen aan de bekende Bonkevaart, midden tussen prachtige natuurgebieden, landerijen en heeft een open vaarverbinding met de Friese wateren. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels en projectmatige woningen.Deze unieke kavels en woningen zijn vaak gelegen aan open vaarwater met de mogelijkheid voor de aanleg van uw eigen boot.

 

Het bijzondere aan Blitsaerd is de unieke ligging in het groen op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân en de culturele hoofdstad van Europa in 2018. Tevens kunt u het centrum per boot bereiken. Leeuwarden staat bekend als een mooie gezellige en dynamische stad met een historisch stadshart met grachten en terpen. Het centrum is compact waardoor alle winkels dicht bij elkaar zitten. Hier vindt u ook de vele restaurants, cafe's en het theater.

 

Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven!

 

In de directe omgeving van Blitsaerd vindt u een 18-holes golfbaan, het recreatiegebied de Groene Ster, het prachtige natuurgebied De Grote Wielen en Aqua Zoo Friesland. Hieronder vindt u meer informatie over Leeuwarden en de directe omgeving.

 

WONEN OP RUIME KAVELS