BLITSAERD
BOUWSAAM

Inspiratie villa's Blitsaerd

Bouwsaam heeft ter inspiratie diverse vrijstaande villa’s voor u uitgewerkt. Deze villa’s kunt u nog helemaal op maat maken. Zo bepaalt u zelf de grootte, de woningindeling, de kleuren en materialen en het gewenste afwerkingsniveau. Het team van Bouwsaam helpt u daar graag bij, bestaande uit een architect, aannemer en procesbegeleider. Zo kunt u onder professionele begeleiding uw villa geheel naar wens realiseren.

 

Wenst u een ander villa type?

Ook dat is mogelijk. Samen met de architect van Bouwsaam kunt u een eigen ontwerp uitwerken, die volledig is afgestemd op uw woonwensen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

De werkwijze

Bouwsaam gaat graag met u in gesprek om te praten over welke villa en/of architectuurstijl uw hart sneller laat kloppen. Als uw woonwensen bekend zijn, dan zorgt de architect ervoor dat uw villa verder op tekening wordt uitgewerkt. De architect ziet er ook op toe dat uw villa voldoet aan alle bouwregels en eventuele welstandseisen. Als alles goed is uitgewerkt dan is uw bouwplan definitief. De architect zal dan de benodigde vergunningen voor u aanvragen om te kunnen starten met bouw. De procesbegeleider houdt voor u de planning in de gaten en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden vastgelegd in alle benodigde overeenkomsten. Zo geeft u opdracht aan de aannemer om uw villa te gaan realiseren. In gesprek met de aannemer heeft u vervolgens ruim de tijd om keuzes te gaan maken m.b.t. uw keuken, het gewenste sanitair en tegelwerk en eventuele andere afbouw opties.

 

Als de benodigde vergunningen zijn verkregen en u uw financiering rond heeft, wordt u door de notaris uitgenodigd voor de levering. Zo wordt u eigenaar van uw bouwkavel en kan de aannemer starten met de bouwwerkzaamheden. Tijdens de bouw houdt de procesbegeleider de planning in de gaten en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

 

Als de aannemer klaar is met de bouw van uw villa, dan wordt deze aan u opgeleverd. U ontvangt de sleutel van uw eigen villa en het fijne wonen in De Blitsaerd kan beginnen! Meer informatie over alle villa’s kunt vinden op www.bouwsaam.nl.

 

Download hier de kenmerken (woonoppervlak, inhoud, aantal kamers, aantal woonlagen) van de diverse type vrijstaande villa's.