Kavels
Blitsaerd Oost

Blitsaerd Oost

In Blitsaerd Oost worden vrije sector bouwkavels en projectmatige woningen ontwikkeld. In totaal is er plaats voor 111 woningen. Het overgrote deel van de bouwkavels en woningen zal gelegen zijn aan open vaarwater met voldoende ruimte voor het realiseren van uw woonwensen en het aanleggen van uw eigen boot.

 

Het nieuwe deelplan Blitsaerd Oost zal gaan bestaan uit de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Finish, De Parels, Bonkevaart Noord en Bonkevaart Zuid. 

 

Overzichtkaart deelgebieden Blitsaerd Oost 

   

 

In de eerste fase van Blitsaerd Oost worden 30 kavels aangeboden en 41 projectmatige woningen. Het betreft:

 

  • 10 bouwkavels in Blitsaerderleane Oost met oppervlaktes vanaf 1030m2 en kavelprijzen vanaf € 149.000
  • 8 bouwkavels in deelgebied De Parels met oppervlaktes vanaf 2000m2 en kavelprijzen vanaf € 269.000
  • 8 bouwkavels in Bonkevaart Noord met oppervlaktes vanaf 640m2 en kavelprijzen vanaf € 119.000
  • 4 bouwkavels in Bonkevaart Zuid met oppervlaktes vanaf 690m2 en kavelprijzen vanaf € 135.000

 

In deelgebied De Finish worden de 41 projectmatige woningen aangeboden. De verkoop daarvan zal separaat worden georganiseerd.

 

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding van die online verkoop. Alle informatie wordt klaargezet op deze website. Dat betreft dan informatie over de deelgebieden, uitgebreide kavelinformatie, de prijzen van de kavels, interactieve 360 graden dronebeelden, informatie over de projectmatige woningen en uitgebreide informatie over de verkoopprocedure met inschrijfformulieren. We zullen ook informatie beschikbaar stellen van een aantal bouwbedrijven met voorbeelden van woningen die u op de kavels zou kunnen bouwen met een indicatie van de bouwkosten van zo'n woning,

 

Wanneer u per email op de hoogte wilt worden gesteld van de start van de online-verkoop, meld u zich dan hier aan.