Blitsaerderleane Oost
11 kavels

Kavels Blitsaerderleane Oost

Deelgebied Blitsaerderleane Oost is de voortzetting van de Blitsaerderleane in West en vormt zo de verbinding tussen Oost en West. In Blitsaerderleane Oost worden in totaal 11 kavels aangelegd. De typologie van de woningen die hier kunnen worden gebouwd is een voortzetting van de typologie in Blitsaerd West. Er kunnen woningen worden gebouwd met 1 of 2 bouwlagen met daarop een kap, zie voor de details het Beeldkwaliteitsplan.

 

De kavels liggen in een boog met de achterzijde aan het open vaarwater. Vanwege de boogvorm hebben de kavels aan de zijde van het water extra breedte, dus nog meer gelegenheid voor het bouwen van een steiger en het aanleggen van uw boot. De tuinen liggen weliswaar niet op het zuiden maar de kavels zijn zo diep dat u hier in de achtertuin ruim in de zon kunt genieten. Vanaf de meeste kavels heeft u een prachtig uitzicht. 

 

De ruime kavels hebben een oppervlakte vanaf 1030 m2 met daarbinnen een zeer royaal bouwvlak.

 

Bekijk de KAVELKAART voor meer informatie over status, oppervlakte en bouwvlak. 

 

BEKIJK HIER DE VIRTUELE TOUR DOOR BLITSAERD OOST

 

Referentiebeelden

 

 

MEER INFORMATIE KAVELS BLITSAERDERLEANE OOST

 

Voor de detailinformatie van de kavels, zie onze KAVELBROCHURE. en voor beschikbaarheid de KAVELKAART. Een indicatie van bouwmogelijkheden en bouwprijzen van woningen die op de kavels kunnen worden gebouwd, vindt u op de informatiepagina 'VAN BOUWKAVEL TOT WONING; informatie voor zelfbouwers in Blitsaerd'.