Blitsaerderleane Oost
11 kavels

1e fase 10 kavels in verkoop

Deelgebied Blitsaerderleane Oost is de voortzetting van de Blitsaerderleane in West en vormt zo de verbinding tussen Oost en West. In Blitsaerderleane Oost worden in totaal 11 kavels aangelegd waarvan er in de eerste fase 10 in verkoop gaan. De typologie van de woningen die hier kunnen worden gebouwd is een voortzetting van de typologie in Blitsaerd West. Er kunnen woningen worden gebouwd met 1 of 2 bouwlagen met daarop een kap, zie voor de details het Beeldkwaliteitsplan.

 

De kavels liggen in een boog met de achterzijde aan het open vaarwater. Vanwege de boogvorm hebben de kavels aan de zijde van het water extra breedte, dus nog meer gelegenheid voor het bouwen van een steiger en het aanleggen van uw boot. De tuinen liggen weliswaar niet op het zuiden maar de kavels zijn zo diep dat u hier in de achtertuin ruim in de zon kunt genieten. Vanaf de meeste kavels heeft u een prachtig uitzicht.

 

De ruime kavels hebben een oppervlakte vanaf 1030 m2 met daarbinnen een zeer royaal bouwvlak.

 

Referentiebeelden

 

 

MEER INFORMATIE KAVELS BLITSAERDERLEANE OOST

 

Voor de detailinformatie van de kavels, zie onze kavelborchure. Een indicatie van bouwmogelijkheden en bouwprijzen van woningen die op de kavels kunnen worden gebouwd, vindt u op de informatiepagina 'Van bouwkavel tot woning; informatie voor zelfbouwers in Blitsaerd'

 

Voor de prijzen, oppervlaktes en info per kavel, klik op de kavel in onderstaande kavelkaart.

 

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.