Bonkevaart Noord
17 bouwkavels

Kavels Bonkevaart Noord

Bonkevaart Noord en Zuid vormen samen het deelgebied dat parallel is gelegen aan de Bonkevaart. In Bonkevaart Noord worden 17 bouwkavels aangelegd waarvan er in de eerste fase 8 in verkoop worden gebracht. Ook hier betreft het kavels die allemaal aan open vaarwater zijn gelegen met ruimte voor uw eigen aanlegsteiger. De kavels hebben een diepte van ongeveer 35 meter dus er is in de achtertuin voldoende ruimte voor de zon.

 

Qua beeldkwaliteit gelden hier verschillende eisen voor de op de kavels te bouwen woningen. Op de kavels die naast de zijwegen liggen naar deelgebied De Parels mogen woningen worden gebouwd in 1 of 2 bouwlagen met een plat dak, dus een kubistische vorm. Dit zijn in de eerste fase de kavels F2, F3 en F8. Op de andere kavels mag u een woning bouwen van 1 of 2 bouwlagen met een kap. De kaprichting is vrij. Zie voor de details het Beeldkwaliteitsplan.

 

De kavels hebben een oppervlakte vanaf 640 m2.

 

BEKIJK HIER DE VIRUELE TOUR DOOR BLITSAERD OOST

 

Referentiebeelden:

  

 

MEER INFORMATIE KAVELS BONKEVAART NOORD

 

Voor de detailinformatie van de kavels, zie onze KAVELBROCHURE. Een indicatie van bouwmogelijkheden en bouwprijzen van woningen die op de kavels kunnen worden gebouwd, vindt u op de informatiepagina 'VAN BOUWKAVEL TOT WONING; informatie voor zelfbouwers in Blitsaerd'

 

Klik op de kavel in onderstaande kavelkaart voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen, oppervlaktes en bouwvlak.

 

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.