Bonkevaart Zuid
18 bouwkavels

Kavels Bonkevaart Zuid

In Bonkevaart Zuid worden in totaal 18 bouwkavels aangelegd waarvan er in de eerste fase nu 4 zijn verkocht. De kavels zijn gesitueerd op het zuiden en liggen allemaal aan het open vaarwater langs de landtong van de Elfstedentocht. 

 

Op deze kavels mag u een woning bouwen van 1 of 2 bouwlagen met daarop een kap. Die kap moet een vorm hebben in een hoek van 90 graden ten opzichte van de weg (dwarskap). Ook hier geldt: zie voor de details het Beeldkwaliteitsplan.

 

De kavels hebben een oppervlakte vanaf 690 m2.

 

Het bestemmingsplan voor de 2e fase is in de maak. De laatste kavels F18 t/m F31 in Bonkevaart Zuid gaan in mei 2021 in verkoop. Bekijk de KAVELKAART voor meer informatie over oppervlaktes en bouwvlak. Hier kunt u zich ook laten registreren als belangstellende.

 

BEKIJK HIER DE VIRTUELE TOUR DOOR BLITSAERD OOST

 

Referentiebeelden

  

 

MEER INFORMATIE BOUWKAVELS BONKEVAART ZUID

 

Voor de detailinformatie van de kavels, zie onze KAVELBROCHURE en voor beschikbaarheid de KAVELKAART. Een indicatie van bouwmogelijkheden en bouwprijzen van woningen die op de kavels kunnen worden gebouwd, vindt u op de informatiepagina 'VAN BOUWKAVEL TOT WONING; informatie voor zelfbouwers in Blitsaerd'