Water, rust & ruimte
De Eilanden

kavels De Eilanden

Deelgebied De Eilanden worden gekenmerkt door water, rust en ruimte. De Eilanden vormt de overgang tussen de bebouwing en het aangrenzende natuurgebied en is daarom zeer ruim van opzet. Alle bouwkavels liggen aan het water. In de nieuwe opzet van De Eilanden is een flink deel van het water aangesloten op het open vaarwater van de Friese boezem. De daaraan gelegen bouwkavels hebben elk een mogelijkheid voor een eigen ligplaats voor uw boot. Via de Bonkevaart bereikt u de Friese wateren (met om de hoek het prachtige natuurgebied Grote Wielen) of het gezellige centrum van Leeuwarden. Ook de bouwkavels die niet aan het vaarwater liggen hebben een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Daarnaast biedt de haven van Blitsaerd u de mogelijkheid om een ligplaats te kopen of te huren. De bouwkavels zijn riant qua omvang en situering en geven vaak een schitterend uitzicht over het open landschap en het natuurgebied van het Fryske Gea. Veel kavels in De Eilanden hebben een door u zelf te bepalen variabele kavelbreedte om genoeg ruimte te hebben voor uw droomhuis.

 

We hebben voor belangstellenden voor een bouwkavel in Blitsaerd een brochure gemaakt met handige informatie over het traject van bouwkavel tot woning. Tips voor zelfbouwers! U kunt de brochure 'Van Bouwkavel tot woning' hier downloaden.

 

Specifieke informatie voor De Eilanden kunt u hier downloaden:

Kavelkaart | Beeldkwaliteitsplan |Toetsingskaart | Peilhoogte woning en inrit

 

Bekijk hieronder op de kavelkaart welke kavels er in De Eilanden nog beschikbaar zijn. Klik op het bouwnummer voor meer informatie over oppervlaktes, prijzen, bouwvlak en het kavelpaspoort.

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Verkocht Binnenkort Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.