De Parels
24 royale kavels

Kavels De Parels

Blitsaerd Oost heeft zijn eigen Parels.

 

De Parels bestaat uit 3 eilanden waarop telkens 8 kavels aangelegd worden van een uitzonderlijke kwaliteit. De oppervlakte van deze kavels loopt van 2000m2 tot maar liefst 3500m2. De kavels zijn ontworpen om u als koper de maximale mogelijkheid te bieden voor het realiseren van uw absolute woondroom. Per kavel heeft het bouwvlak de maximale afmetingen gekregen en er is gelegenheid voor de bouw van een botenhuis. Verder bent u niet gebonden aan welstandseisen voor het ontwerp van uw woning en is er dus maximale architectonische vrijheid. Deze combinatie van welstandsvrij bouwen op dergelijke uitzonderlijk grote kavels is uniek in de zeer wijde regio, misschien zelfs wel in heel Nederland.

 

De eerste 8 kavels van het westelijke eiland zijn nu in de verkoop. Elke kavel is een pareltje op zich. Alle kavels zijn gelegen aan het open vaarwater en hebben een fantastisch uitzicht.

 

BEKIJK HIER DE VIRTUELE TOUR DOOR BLITSAERD OOST

 

Referentiebeelden

  

 

MEER INFORMATIE BOUWKAVELS DE PARELS

 

Voor de detailinformatie van de kavels, zie onze KAVELBROCHURE. Een indicatie van bouwmogelijkheden en bouwprijzen van woningen die op de kavels kunnen worden gebouwd, vindt u op de informatiepagina 'VAN BOUWKAVEL TOT WONING; informatie voor zelfbouwers in Blitsaerd'

 

Het bestemmingsplan voor de 2e fase is in de maak. De laatste kavels D1 t/m D8 en E1 t/m E8 op de eilanden De Parels zullen naar verwachting in februari/maart 2021 in verkoop gaan. Als u op de hoogte wilt worden gehouden van de start verkoop van deze kavels, dan kunt u zich aanmelden als belangstellende.

 

Klik op de kavel in onderstaande kavelkaart voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen, oppervlaktes en bouwvlak.

 

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Verkocht Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.