Kavels
Houtland

kavels Houtland

Wonen in Houtland is wonen in het groen van Leeuwarden. De nieuwe opzet voor het deelgebied Houtland wordt gekenmerkt door brede straatprofielen met groenstroken, veel openbaar groen, bomen en ruimte. De woningen met houten accenten maken het Houtland-gevoel compleet. De bouwkavels in Houtland zijn ruim opgezet en vaak zo gelegen dat u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende landschap. De bouwkavels Houtland langs de noordrand hebben een door u te bepalen variabele kavelbreedte. Hoe breed wilt u wonen?! Heeft u een boot? Er zijn ligplaatsen te koop of te huur vlakbij in de haven van Blitsaerd.

 

We hebben voor belangstellenden voor een bouwkavel in Blitsaerd een brochure gemaakt met handige informatie over het traject van bouwkavel tot woning. Tips voor zelfbouwers! U kunt de brochure 'Van Bouwkavel tot woning' hier downloaden.

 

Specifieke informatie voor Houtland kunt u hier downloaden:

Kavelkaart | Beeldkwaliteitsplan |Toetsingskaart |Peilhoogte woning en inrit

 

Bekijk hieronder op de kavelkaart welke kavels er in Houtland nog beschikbaar zijn. Klik op het bouwnummer voor meer informatie over oppervlaktes, prijzen, bouwvlak en het kavelpaspoort.

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Verkocht Binnenkort Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.