KAVELKAART

Kavels opnieuw in verkoop

CV Blitsaerd heeft afgelopen jaar alle kavels in het woningbouw project Blitsaerd verkocht aan particulieren die daarop hun eigen droomwoning willen realiseren. Het Westelijke plandeel was eerder al uitverkocht en nu zijn alle kavel in Blitsaerd Oost ook verkocht en (op twee na) ook geleverd. Een aantal kopers wonen al op hun nieuwe plek, maar de meesten zijn nog in aanbouw.

 

Een enkele keer komt het voor dat er aanleiding is voor een koper om de kavel weer te verkopen. Daarvoor wordt dan een makelaar naar keuze geselecteerd.

 

Deze kavel wordt dus niet aangeboden door CV Blitsaerd maar door de huidige eigenaar die het eerder van de CV Blitsaerd heeft gekocht. CV Blitsaerd is geen partij meer in de verkoop van deze kavel, maar stelt slechts haar website ter beschikking om de kavel extra aandacht te geven en zo mogelijk bij te dragen aan de verkoop ervan.

 

CV Blitsaerd heeft er een belang bij dat op de verkochte kavels ook binnen de gestelde bouwtermijn (2 jaar na levering van de kavel) een woning gerealiseerd wordt. Dit heeft te maken met de planning voor het woonrijp voltooien. Denk hierbij aan straatwerk en groenvoorzieningen.

 

Heeft u belangstelling voor een van de kavels die hier te koop worden aangeboden dan kunt u dat op het reactieformulier kenbaar maken. Daar kunt u ook vragen kwijt die over de bouwmogelijkheden gaan. Uiteraard kunt u zich ook rechtstreeks melden bij de vermelde makelaar.

Het zijn hoe dan ook de allerlaatste kansen om in Blitsaerd een prachtige kavel te bemachtigen.

 

Zoom in en klik op een marker in onderstaande kavelkaart voor meer informatie over desbetreffende kavel. 

 

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Verkocht Binnenkort Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.