30 bouwkavels Blitsaerd Oost
Online verkoop

Start online-verkoop kavels Blitsaerd Oost

In verband met de maatregelen tegen het corona-virus kan de eerder aangekondigde bijeenkomst op 7 mei aanstaande niet doorgaan. Deze bijeenkomst zou het startsein worden voor de voorverkoop van de bouwkavels. Het is onduidelijk wanneer een dergelijke bijeenkomst wel weer kunnen worden gehouden. Wij hebben daarom voor een andere aanpak gekozen.

 

De verwachting is dat het Beeldkwaliteitsplan voor Blitsaerd Oost uiterlijk in de maand mei aanstaande door de gemeenteraad zal worden vastgesteld. Nu de bijeenkomst van 7 mei toch niet door kan gaan lijkt het ons beter die vaststelling af te wachten. Direct daarna gaan wij ONLINE via deze website in verkoop met de eerder aangegeven 30 bouwkavels en zullen we ook informatie over de verkoop van de 41 projectmatige woningen verstrekken. Zoals het nu lijkt gaan we het dus doen zonder plenaire startbijeenkomst.

 

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding van die online verkoop. Alle informatie wordt klaargezet op deze website. Dat betreft dan informatie over de deelgebieden, uitgebreide kavelinformatie, de prijzen van de kavels, interactieve 360 graden dronebeelden, informatie over de projectmatige woningen en uitgebreide informatie over de verkoopprocedure met inschrijfformulieren. We zullen ook informatie beschikbaar stellen van een aantal bouwbedrijven met voorbeelden van woningen die u op de kavels zou kunnen bouwen met een indicatie van de bouwkosten van zo'n woning,

 

Wanneer u per email op de hoogte wilt worden gesteld van de start van de online-verkoop, kunt u onderstaand formulier invullen.        

Ik wil graag op de hoogte worden gesteld van start online-verkoop

Naam*
Adres*
Woonplaats*
Telefoonnummer
Interesse*
Voorkeur deelgebied*
Voorkeur kaveloppervlakte*
Vul hier niets in a.u.b.