30 bouwkavels
Waterrijk wonen met allure

Verkoop bouwkavels

De gemeenteraad van Leeuwarden heeft op 1 juli 2020 het beeldkwaliteitsplan voor Blitsaerd Oost vastgesteld. De verkoop van 30 bouwkavels is begonnen!

 

Op 16 juni 2020 heeft een loting plaatsgevonden voor het verlenen van opties op de 30 bouwkavels die in verkoop zijn. Op dit moment is het mogelijk een optie te vragen op een bouwkavel die nog vrij is, dus nog niet onder optie staat. Op de interactieve kavelkaart kunt u zien wat de status van de kavels is. Op kavels met een groene stip kan nog optie worden verkregen. De kavels met oranje stip staan onder optie. Volgens de planning zullen de 30 bouwkavels in juni 2021 bouwrijp worden geleverd.

 

De laatste 40 bouwkavels in Blitsaerd Oost zullen in verkoop worden gebracht als er een nieuw bestemmingsplan is vastgesteld voor het betreffende deel van Blitsaerd Oost. Begin 2022 verwachten we zover te zijn.  

 

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de 30 bouwkavels, de prijzen enzovoort. Verder is er informatie beschikbaar van partijen die u mogelijk van dienst kunnen zijn bij het maken van een inschatting van de kosten van de bouw van de door u gewenste woning. Denk aan bouwers, financiers, architecten etc. Die informatie vindt u hier. De informatie kan in de toekomst nog worden aangevuld. Wij merken nog op dat u als koper uiteraard volledig vrij bent in het kiezen van het bouwbedrijf, de architect en de financier van uw voorkeur.

 

Heeft u vragen over de informatie over Blitsaerd Oost? 

Dan kunt u contact opnemen met Makelaardij Hoekstra of Wind Groep.

Makelaardij Hoekstra: telefoonnummer 058 233 73 33 of per e-mail nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl

Wind Groep: telefoonnummer 0512-571471 of per email info@windgroep.nl of h.lafaille@windgroep.nl

Voorlopige planning


START VERKOOP > juli 2020

INSCHRIJVING en TOEWIJZING > juli 2020

BOUWRIJP MAKEN > tweede helft 2020 tot juni 2021

LEVERING BOUWKAVELS > ca. juni 2021