Blitsaerd
Nieuws

Actueel

Hieronder tref je artikelen aan over actuele nieuwsfeiten, innovaties, mijlpalen, nieuwe projecten, duurzame ontwikkelingen en overige nieuwswaardige onderwerpen inzake Blitsaerd.

Beperking bouwoverlast

Er wordt gelukkig volop gebouwd in Blitsaerd. Dit brengt echter af en toe overlast met zich mee. Bij droog weer ligt de bouwweg er in principe prima bij. Zeker als er geen activiteiten zijn levert dat een voor nu acceptabel beeld op. Een groot verschil met de situatie van nat weer en volop drukte. Dit vergt van iedereen de nodige flexibiliteit. Alles is erop gericht om zo snel mogelijk de wegen netjes woonrijp te maken.

 

De medewerkers van Wind Groep zijn voortdurend in de weer om de bouwactiviteiten in goede banen te leiden en te communiceren met de omwonenden. In principe is dit natuurlijk ook een verantwoordelijkheid van de bouwers zelf. Die laten maar al te vaak geen fraai visite kaartje achter en dat is een gemiste kans. Als bedrijf maar ook als vertegenwoordiger van de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor veiligheid en goed fatsoen.

 

Hierbij dus een oproep aan de kavelkopers die met de bouw van hun woning aan de slag gaan om hun aannemers goed te instrueren en waar mogelijk vroegtijdig het contact met de toekomstige buren actief op te zoeken. Een briefje in de brievenbus is een eenvoudige methode.

Tevens een oproep aan de aannemers. Houd rekening met de bewoners. Draag onder alle omstandigheden zorg voor veiligheid! Mocht er sprake zijn van overlast, dan is een bloemetje niet alleen een goede tip, maar vooral goede marketing voor uw eigen bedrijf!

 

Ook een oproep om ons in de planning mee te nemen. Betrek ons in de bouwactiviteiten door in ieder geval te laten weten wanneer er drukte ontstaat of wegen deels afgesloten moeten worden.

 

We zijn bereikbaar via info@windgroep.nl dan wel via telefoonnummer 0512-571471.