Blitsaerd
Nieuws

Actueel

Hieronder tref je artikelen aan over actuele nieuwsfeiten, innovaties, mijlpalen, nieuwe projecten, duurzame ontwikkelingen en overige nieuwswaardige onderwerpen inzake Blitsaerd.

Update elektrische deelauto's in Blitsaerd

Centraal in Blitsaerd, aan het uiteinde van de Tolhûswei, zullen de opstelplaatsen worden gevestigd. 

 

We hebben veel interesse ontvangen voor het gebruik van de elektrische auto's. In samenwerking met Friesland Lease werken we aan een aanmeldpagina waarop je je kunt registreren voor het gebruik van de elektrische auto's. 

 

Op korte termijn zullen we een leaflet verspreiden met alle benodigde informatie, zoals de aanmeldprocedure, het gebruik, de locatie en de kostenstructuur. Zo heb je alle details bij de hand. 

 

We zijn enthousiast om deze duurzame mobiliteitsoplossing aan te bieden en streven ernaar om de elektrische deelauto's zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de bewoners van Blitsaerd. Houd de website en Blitsaerd app en je e-mail in de gaten voor verdere updates! 

 

Woon je in Blitsaerd en heb je belangstelling voor een abonnement dan kun je altijd contact opnemen of jezelf vrijblijvend aanmelden. Contactpersoon voor de deelauto’s is Rik Kooistra via 0512 – 571 471 of r.kooistra@windgroep.nl