Blitsaerd
Nieuws

Actueel

Hieronder tref je artikelen aan over actuele nieuwsfeiten, innovaties, mijlpalen, nieuwe projecten, duurzame ontwikkelingen en overige nieuwswaardige onderwerpen inzake Blitsaerd.

Woningsdag

Van Koningsdag naar Woningsdag. Zeer toepasselijk vinden wij. Met ons project Blitsaerd Oost bieden wij u een keur aan mogelijkheden om uw eigen woning naar wens te realiseren. Op een uitstekende en unieke plek. Een veilige plek ook waar u volop kunt genieten van uw riante tuin en de weidse vergezichten. Een ruime of naar wens zeer grote bouwkavel in een groene setting aan open vaarwater? Blitsaerd heeft het gegarandeerd. Binnenkort gaan we in verkoop met de eerste fase. Op onze site kunt u hierover meer informatie vinden. Vergeet niet om u vrijblijvend te laten registreren zodat u op de hoogte blijft.

 

Gisteren zijn we met de boot in Leeuwardne geweest. Over de erfstedenroute, door de mooie stad, via de prachtige en drukbezochte Prinsentuin zijn we uiteraard ook door Blitsaerd gevaren. De beelden spreken voor zich. Blitsaerd is een toplocatie! Blitsaerd Oost is het logische vervolg op het chique project Blitsaerd. Met 111 bouwkavels biedt het voor elk wat wils. De ruimtelijke ligging tekent zich vanaf het water goed af. Wonen aan de Bonkevaart. Met recht een historische plek. Met Blitsaerd Oost ronden we de wijk af en kan de natuur haar gang gaan.

 

Mocht u nog niet in Friesland wonen maar overwegen om dit toch te doen? Kom langs en stel vast dat u hier rust en ruimte vindt. Leeuwarden zal u aangenaam verrassen. Ruimte is in Friesland het thema en in Blitsaerd vindt u de grootste bouwkavel van de provincie op een toplocatie. U bent van harte welkom! Check onze site.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij de keuze voor uw nieuwe woonplek.

 

Bekijk hier een korte impressie van het nieuwe deelplan Blitsaerd Oost.