Bouwgrond in Friesland
Blitsaerd Leeuwarden

Bouwgrond Friesland Blitsaerd Leeuwarden

Bent u opzoek naar bouwgrond in Friesland om uw droomhuis te realiseren?. De nieuwe wijk Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u bouwgrond in Friesland met volop mogelijkheden voor het realiseren van een eigen unieke plek.

Blitsaerd ligt aan de noordkant van de Friese hoofdstad Leeuwarden in de overgang tussen de stad en het prachtige omringende weidse Friese landschap. Blitsaerd is een zeer ruim opgezette woonwijk gekenmerkt door rust, ruimte, groen en water. De wijk in aanleg is gelegen aan de bekende Bonkevaart, midden tussen prachtige natuurgebieden, meren en landerijen. In Blitsaerd vindt u een gevarieerd aanbod aan bouwkavels voor de vrije sector. U kunt daarbij kiezen uit kavels gelegen aan open vaarwater of juist in het groen.


Het bijzondere aan Blitsaerd is de unieke ligging in het groen van de landerijen terwijl u met de fiets toch in 10 minuten het centrum van de stad kunt bereiken. Tevens kunt u het centrum per boot bereiken. Leeuwarden staat bekend als een mooie gezellige en dynamische stad met eenhistorisch stadshart met grachten en terpen. Het centrum is compact waardoor alle winkels dicht bij elkaar zitten. Hier vindt u ook de vele restaurants en café’s. 

 

Bouwgrond Friesland in Blitsaerd kent verschillende afmetingen en prijzen. Voor alle bouwkavels geldt echter dat de kwaliteit zeer hoog is en de ligging prachtig in de open natuur. U voelt de vrijheid van de ruimte. Alsof u blijvend met vakantie bent! Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven.

In de directe omgeving van Blitsaerd vindt u een 18-holes golfbaan, recreatiegebied de Groene Ster, het prachtige natuurgebied De Grote Wielen en Aqua Zoo Friesland.

Meer informatie over bouwgrond Friesland Blitsaerd Leeuwarden

 

Heeft u interesse in bouwgrond in Friesland? Neem contact met ons op voor meer informatie via info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier.