2e fase Blitsaerd Oost
40 unieke kavels
2e fase Blitsaerd Oost
40 unieke kavels

Kavels Leeuwarden

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt een grote keus aan vrije bouwkavels. Blitsaerd staat voor hoge woonkwaliteit en een breed aanbod van bouwkavels aan open vaarwater. In Blitsaerd Oost zijn vrije sector bouwkavels en projectmatige woningen ontwikkeld. In totaal is er plaats voor 111 woningen. Het overgrote deel van de bouwkavels en woningen is gelegen aan open vaarwater. 

 

Het nieuwe deelplan Blitsaerd Oost bestaat uit de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Finish, De ParelsBonkevaart Noord en Bonkevaart Zuid. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit. In deelgebied De Finish worden 41 projectmatige woningen ontwikkeld. De verkoop hiervan wordt separaat georganiseerd. 

 

De laatste 40 bouwkavels zijn in juni 2021 in verkoop gebracht en inmiddels allemaal verkocht. De meest oostelijke kavels in het plan liggen in de nabijheid van het pas aangelegde zonnepanelenveld Blitsaerd Solar. Tussen de kavels en het zonnepanelenveld loopt een watergang en er wordt aan de kant van het zonnepanelenveld een groenwal aangelegd, zodat het zonnepanelenveld zoveel mogelijk aan het zicht wordt onttrokken.

 

Vanuit de lucht zijn de contouren van Blitsaerd Oost en het zonnepanelenveld goed te zien. Bekijk hier de dronebeelden.

 

Kavels opnieuw in verkoop

CV Blitsaerd heeft afgelopen jaar alle kavels in het woningbouw project Blitsaerd verkocht aan particulieren die daarop hun eigen droomwoning willen realiseren. Een enkele keer komt het voor dat er aanleiding is voor een koper om de kavel weer te verkopen. Daarvoor wordt dan een makelaar naar keuze geselecteerd.

 

Deze kavel wordt dus niet aangeboden door CV Blitsaerd maar door de huidige eigenaar die het eerder van de CV Blitsaerd heeft gekocht. CV Blitsaerd is geen partij meer in de verkoop van deze kavel, maar stelt slechts haar website ter beschikking om de kavel extra aandacht te geven en zo mogelijk bij te dragen aan de verkoop ervan.

 

CV Blitsaerd heeft er een belang bij dat op de verkochte kavels ook binnen de gestelde bouwtermijn (2 jaar na levering van de kavel) een woning gerealiseerd wordt. Dit heeft te maken met de planning voor het woonrijp voltooien. Denk hierbij aan straatwerk en groenvoorzieningen.

 

Bekijk hier het huidige aanbod in Blitsaerd op Funda. Heeft u belangstelling voor een van de kavels neem dan rechtstreeks contact op met de vermelde makelaar.