2e fase Blitsaerd Oost
40 unieke kavels
2e fase Blitsaerd Oost
40 unieke kavels

Kavels Leeuwarden

De kavels in Blitsaerd zijn allemaal verkocht. Maar wist u dat Wind Groep ook bouwkavels realiseert aan een open vaarverbinding in Lemmer? Hier wordt binnenkort het project Hof fan Lemmer in verkoop gebracht.

 

In Hof fan Lemmer woon je heerlijk ruim en riant, omringd door natuur en aan het vaarwater. Het woonaanbod bestaat uit statige tweekappers aan het park, appartementen, levensloopbestendige woningen en riante bouwkavels met een weids uitzicht over het Friese buitengebied. De bouwkavels liggen boven de Wielewei, ten westen van de Tramdijk in Lemmer en sluiten mooi aan bij het woongebied ‘Tramdijk West’. Je hebt veel vrijheid om jouw eigen woning zelf vorm te geven.

 

Benieuwd naar dit project? Neem een kijkje op de website van Hof fan Lemmer.

 

Kavels opnieuw in verkoop

CV Blitsaerd heeft afgelopen jaar alle kavels in het woningbouw project Blitsaerd verkocht aan particulieren die daarop hun eigen droomwoning willen realiseren. Een enkele keer komt het voor dat er aanleiding is voor een koper om de kavel weer te verkopen. Daarvoor wordt dan een makelaar naar keuze geselecteerd.

 

Deze kavel wordt dus niet aangeboden door CV Blitsaerd maar door de huidige eigenaar die het eerder van de CV Blitsaerd heeft gekocht. CV Blitsaerd is geen partij meer in de verkoop van deze kavel, maar stelt slechts haar website ter beschikking om de kavel extra aandacht te geven en zo mogelijk bij te dragen aan de verkoop ervan.

 

CV Blitsaerd heeft er een belang bij dat op de verkochte kavels ook binnen de gestelde bouwtermijn (2 jaar na levering van de kavel) een woning gerealiseerd wordt. Dit heeft te maken met de planning voor het woonrijp voltooien. Denk hierbij aan straatwerk en groenvoorzieningen.

 

Bekijk hier het huidige aanbod in Blitsaerd op Funda. Heeft u belangstelling voor een van de kavels neem dan rechtstreeks contact op met de vermelde makelaar.