1e fase Blitsaerd Oost
30 unieke kavels
1e fase Blitsaerd Oost
30 unieke kavels

Kavels Leeuwarden

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels. In Blitsaerd Oost liggen vrijwel alle kavels aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Dit is de veelgehoorde waardering van de huidige bewoners. Via de bekende Bonkevaart is er een directe vaarverbinding met natuurgebied de Alde Feanen bij Earnewoude, het Friese merengebied en de Prinsentuin in het gezellige centrum van Leeuwarden. Het prachtige natuurgebied de Grote Wielen ligt om de hoek.

 

Blitsaerd staat voor hoge woonkwaliteit en een breed aanbod van bouwkavels aan open vaarwater. Hier kunt u uw eigen droomhuis realiseren.

BLITSAERD OOST

In Blitsaerd Oost (fase II) worden vrije sector bouwkavels en projectmatige woningen ontwikkeld. In totaal is er plaats voor 111 woningen. Het overgrote deel van de bouwkavels en woningen zal gelegen zijn aan open vaarwater met voldoende ruimte voor het realiseren van uw woonwensen en het aanleggen van uw eigen boot.

 

Het nieuwe deelplan Blitsaerd Oost bestaat uit de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Finish, De ParelsBonkevaart Noord en Bonkevaart Zuid. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit. De eerste 30 kavels zijn in inmiddels in verkoop gebracht. Op de kavelkaart kunt u zien of er nog kavels beschikbaar zijn. In deelgebied De Finish worden 41 projectmatige woningen ontwikkeld. De verkoop daarvan zal separaat worden georganiseerd.

 

Voor de laatste 40 bouwkavels is een bestemmingsplan in de maak. De verwachting is dat we in februari of maart 2021 met deze 40 kavels in verkoopkunnen gaan. Op de pagina 'verkoop bouwkavels' leest u om welke kavels het gaat.