Bouwkavels Friesland
Rust, ruimte en vrijheid

bouwkavels Friesland

Bent u opzoek naar bouwkavels in Friesland voor het bouwen van uw droomwoning? Dan is Blitsaerd dé plek! Deze zeer ruim opgezette, groene en waterrijke woonwijk, is gelegen in het open landschap aan de Bonkevaart, één van Nederlands meest bekende vaarten. In de zomertijd is de Bonkevaart een vaarroute voor de vele waterliefhebbers en tijdens een hele strenge winter de finish van de Elfstedentocht. Toch ligt Blitsaerd op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân.

Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels, vaak gelegen aan open vaarwater met de mogelijkheid voor de aanleg van uw boot. De bouwkavels Friesland variëren in afmetingen en prijs. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Op de vrije sector kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren, uniek in Friesland! Bekijk hier de beschikbare bouwkavels Friesland.


Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven. In de directe omgeving van Blitsaerd vindt u een leeuwarder golfclub, recreatiegebied de Groene Ster, het prachtige natuurgebied De Grote Wielen en Aqua Zoo Friesland.

Meer informatie over bouwkavels in Friesland

 

Heeft u intresse in bouwkavels in Friesland? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier