Bouwkavels
Leeuwarden

Bouwkavels in Leeuwarden

De nieuwe wijk Blitsaerd biedt u een breed scala aan bouwkavels in Leeuwarden om uw eigen woning te kunnen bouwen. Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de Bonkevaart. De aanleg van de wijk is begonnen in 2004. Blitsaerd ligt direct ten noorden van de stad naast het natuurgebied de Grote Wielen in de Bullepolder. Binnen 10 minuten fietst u naar het centrum van Leeuwarden. In Blitsaerd ervaart u de geneugten van het buiten wonen met het stadscentrum dichtbij.

Bouwkavels in Leeuwarden Blitsaerd

 

De nieuwe wijk Blitsaerd bij Leeuwarden kent een groot aanbod van vrije bouwkavels, waarvan een aantal is gelegen aan open vaarwater met een eigen aanlegmogelijkheid voor uw boot. De andere bouwkavels liggen daarentegen riant en rustig in een prachtige groene setting waar u kunt genieten van een open landschap. Voor alle bouwkavels geldt dat de kwaliteit zeer hoog is en de ligging fraai en ruim opgezet. De bouwkavels geven u de bijzondere gelegenheid om de woning van uw dromen te realiseren op een bijzonder plekje in Friesland, Blitsaerd.

In Blitsaerd kunt u wonen met allure en ongestoord genieten van het leven. In de directe omgeving van Blitsaerd vindt u een 18-holes golfbaan, recreatiegebied de Groene Ster, het prachtige natuurgebied De Grote Wielen en Aqua Zoo Friesland.

Meer informatie over bouwkavels in Leeuwarden

Heeft u intresse in bouwkavels in Leeuwarden? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier