Bouwkavels voor
uw droomwoning

Bouwkavels voor uw droomwoning

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels. Deze riante bouwkavels zijn vaak gelegen aan open vaarwater met eigen ligplaats voor uw boot. Via de bekende Bonkevaart bereikt u de Friese wateren (met om de hoek het prachtige natuurgebied de Grote Wielen) of het gezellige centrum van de stad. Ook de bouwkavels die niet aan het vaarwater liggen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, uniek in Friesland.

Bouwkavels voor uw droomwoning in Blitsaerd Leeuwarden

 

De bouwkavels in Blitsaerd zijn riant qua omvang en situering en beschikken vaak over een schitterend uitzicht over het indrukwekkende open landschap. Een deel van de bouwkavels heeft een door u zelf te bepalen variabele kavelbreedte. Op de vrije sector bouwkavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren. Het gebied Blitsaerd bestaat uit de deelgebieden, Blitsaerderleane, De Steigers, Houtland en De Eilanden, Waterland en Blitsaerd Haven. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit.

Meer informatie over bouwkavels voor uw droomwoning

Heeft u intresse in een bouwkavel voor uw droomwoning? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier