bouwkavels in Blitsaerd

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels. Deze riante bouwkavels zijn vaak gelegen aan open vaarwater met eigen ligplaats voor uw boot. Via de bekende Bonkevaart bereikt u de Friese wateren (met om de hoek het prachtige natuurgebied de Grote Wielen) of het gezellige centrum van de stad. Ook de bouwkavels die niet aan het vaarwater liggen  zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, uniek in Friesland. De bouwkavels in Blitsaerd zijn riant qua omvang en situering en beschikken vaak over een schitterend uitzicht over het indrukwekkende open landschap.

Een deel van de bouwkavels heeft een door u zelf te bepalen variabele kavelbreedte. Op de vrije sector bouwkavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren.

Het gebied Blitsaerd bestaat uit de deelgebieden Blitsaerderleane, De Steigers, De Haven, Houtland, Waterland en De Eilanden. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit.

 

In 2016 is de verkaveling in een aantal deelgebieden aangepast en zijn er nieuwe verkoopprijzen vastgesteld.

Op de onderstaande interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn en welke onder optie liggen. U kunt inzoomen en schuiven met de kaart. Door op een beschikbare kavel te klikken krijgt u de informatie van de kavel zoals de prijs, de afmetingen etc.

 

De verkavelingskaarten per deelgebied kunt u downloaden en eventueel afdrukken vanuit het menu downloads.

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.