Waterrijk wonen met allure

Kavels Leeuwarden

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels. In Blitsaerd Oost liggen alle kavels aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Via de bekende Bonkevaart is er een directe verbinding met natuurgebied de Alde Feanen bij Earnewoude, het Friese merengebied en de Prinsentuin in het gezellige centrum van Leeuwarden. Het prachtige natuurgebied de Grote Wielen ligt om de hoek. De bouwkavels in Blitsaerd Oost zijn riant qua omvang en situering en beschikken over een schitterend uitzicht over het indrukwekkende open landschap. Op de vrije sector bouwkavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit.

 

BLITSAERD OOST

In Blitsaerd Oost (fase II) worden vrije sector bouwkavels en projectmatige woningen ontwikkeld. In totaal is er plaats voor 111 woningen. Het overgrote deel van de bouwkavels en woningen zal gelegen zijn aan open vaarwater met voldoende ruimte voor het realiseren van uw woonwensen en het aanleggen van uw eigen boot.

 

Het nieuwe deelplan Blitsaerd Oost bestaat uit de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Finish, De Parels, Bonkevaart Noord en Bonkevaart Zuid. 

 

Overzichtkaart deelgebieden Blitsaerd Oost 

   

 

In de eerste fase van Blitsaerd Oost worden 30 kavels aangeboden. Het betreft:

 

  • 10 bouwkavels in Blitsaerderleane Oost met oppervlaktes vanaf 1030m2 en kavelprijzen vanaf € 149.000
  • 8 bouwkavels in deelgebied De Parels met oppervlaktes vanaf 2000m2 en kavelprijzen vanaf € 269.000
  • 8 bouwkavels in Bonkevaart Noord met oppervlaktes vanaf 640m2 en kavelprijzen vanaf € 119.000
  • 4 bouwkavels in Bonkevaart Zuid met oppervlaktes vanaf 690m2 en kavelprijzen vanaf € 135.000

 

In deelgebied De Finish worden de 41 projectmatige woningen ontwikkeld. De verkoop daarvan zal separaat worden georganiseerd. Zie daarvoor onder "woningen"

 

De eerste 30 bouwkavels zijn in juli 2020 in verkoop gebracht. Op de interactieve kavelkaart kunt u zien of er nog kavels beschikbaar zijn.

 

Naar verwachting worden de laatste 40 bouwkavels rond april of mei 2021 in verkoop gebracht.

Wanneer u per email op de hoogte wilt worden gesteld van de start van de verkoop, meld u zich dan hier aan.

 

 

 

BLITSAERD WEST

Het deelplan Blitsaerd West (fase I) bestaat uit de deelgebieden Blitsaerderleane, De Steigers, De Haven, Houtland, Waterland, De Eilanden. Er zijn nog enkele kavels in het deelgebied Houtland en De Eilanden beschikbaar. 

 

Deelgebied De Eilanden worden gekenmerkt door water, rust en ruimte. De Eilanden vormt de overgang tussen de bebouwing en het aangrenzende natuurgebied en is daarom zeer ruim van opzet. Alle bouwkavels liggen aan het water. 


Wonen in Houtland is wonen in het groen van Leeuwarden. De nieuwe opzet voor het deelgebied Houtland wordt gekenmerkt door brede straatprofielen met groenstroken, veel openbaar groen, bomen en ruimte. De woningen met houten accenten maken het Houtland-gevoel compleet.

 

Bekijk hieronder op de kavelkaart welke kavels er nog beschikbaar zijn. Klik op het bouwnummer voor meer informatie over oppervlaktes, prijzen, bouwvlak en het kavelpaspoort.

 

 

Prijs vanaf
Prijs tot
Kavelgrootte
Vaarwater
Beschikbaar Optie Verkocht Binnenkort Klik op een marker in de kaart voor meer informatie over een kavel.