Blitsaerd
Nieuwbouw in Leeuwarden

Nieuwbouw in Leeuwarden

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Leeuwarden? Blitsaerd is een schitterende groene en waterrijke wijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Een wijk die aansluit bij de luxe woonwensen van mensen die vorm willen geven aan hun manier van leven. Een wijk die aan de zuidzijde begrensd wordt door de Bonkevaart, één van Neerlands meest bekende vaarten. In de zomer een gezellige vaarroute voor waterliefhebbers en tijdens een hele strenge winter de finish van de Elfstedentocht.

 

Blitsaerd is een wijk die garant staat voor een ongekend gevoel van vrijheid. Door de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is dan ook wonen met allure. Een goed uitgangspunt voor mensen die weten hoe van het leven te genieten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwbouw in Leeuwarden.

Nieuwbouw in Leeuwarden deelgebied Blitsaerd

Blitsaerd kenmerkt zich door uitzonderlijk grote kavels en een gevarieerde bebouwing die tot uitdrukking komt in diverse deelgebieden. Ieder gebied kent een eigen sfeer, uiteenlopend van houten woningen in een lommerrijke omgeving tot markante patricierspanden en eigentijdse ontwerpen van individuele kopers. In Blitsaerd worden diverse projectmatige woningen ontwikkeld in de deelgebieden Blitsaerderleane, Blitsaerdhaven en Houtland.

Nieuwbouw woningen in deelgebied Blitsaerd Haven


              

 

Blitsaerd Haven betekent kwalitatief hoogwaardige wonen, woningen die opvallen door hun individuele karakter... zoals het gebruik van de verschillende kleuren gevelsteen. Hierdoor krijgt u ‘een eigen voordeur’ gevoel. Daarnaast kunt u uiteraard in overleg met de aannemer, ook kiezen voor een aan- of uitbouw en diverse andere opties. Hiermee creëert u voor iedere woning een eigen karakter. Ook bij de halfvrijstaande woningen wordt gewerkt met een qua kleur onderscheidende steen. Ook de combinatie wonen en water maakt dit tot een prachtige plek om te wonen. Er liggen voor de deur aanlegsteigers!

 

In het deelplan rondom de Haven zijn eind januari 2018 nieuw ontwikkelde woningen in verkoop gebracht. Het gaat hier om 6 rijwoningen, 12 statige twee-onder-een-kapwoningen en 10 royale waterwoningen.